Angsten

Wil je verder zonder angsten?

Reken af met angsten

Heb jij een angst of een fobie zoals:

  • Faalangst
  • Rijangst
  • Hoogtevrees
  • Bang voor spinnen
  • Claustrofobie
  • Vliegangst
  • Bang voor honden
  • Smetvrees

Angst is een natuurlijke reactie van het lichaam op gevaarlijke situaties. We zijn namelijk geprogrammeerd om te kunnen overleven. En angst is daarbij een absolute vereiste. Je lichaam reageert op deze signalen. Je krijgt last van buikpijn, een rood hoofd of transpiratie. Of je gaat trillen, hebt last van benauwdheid, voelt paniek en krijgt zelfs braakneigingen. Wil je hier blijvend vanaf? Dat kan! Met hypnotherapie verwijderen we je angst compleet, alsof deze nooit heeft bestaan.

Veel methodes onderdrukken je angst of fobie slechts tijdelijk, waarna ze nog heftiger tevoorschijn komen. Oplossingen zoals accupunctuur, homeopathie, psychologen of steeds pillen slikken helpen een beetje. Maar je komt er daarmee niet echt vanaf. Door hypnotherapie toe te passen onderdrukken we je angst niet. We verwijderen hem compleet.

De angst is namelijk ooit ergens door ontstaan. Door een ervaring of door denkgewoonten in je leven. Dit heeft zich doorontwikkeld tot je angst. Angst is begonnen als een overbelasting van het autonome zenuwstelsel, veroorzaakt door onderliggende emoties. Wanneer deze dieperliggende emoties worden opgelost, vermindert de overbelasting van het zenuwstelsel. Met als effect een enorme verlichting van de angst!

Er zijn veel verschillende angsten. Denk aan hoogtevrees, spinnenangst, vliegangst of angst voor onweer. Nog erger zijn sociale angsten zoals prestatieangst, spreken in het openbaar, onzekerheid of angst om je voor te stellen. Deze sociale angsten kunnen je in je carrière en sociale leven belemmeren.

Als je bang bent voor dingen of situaties in je dagelijkse leven die volstrekt ongevaarlijk zijn, dan spreek je van een fobie of zelfs een stoornis. Hierbij gaat het niet over de hoeveelheid angst. Het gaat erom dat de angst optreedt als er geen echt gevaar is. Vaak zijn de fobieën specifiek gericht op 1 ding en ben je er gemiddeld 2 uur per dag mee bezig.

Maar gelukkig zijn er oplossingen! Wil jij ook leven zonder angst en fobie? Ook jij kunt nu met hypnotherapie je angst loslaten!

Neem contact op en reken af met je angsten

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

KvK: 66437741
CAT: CL2616-01-01-20

Algemene voorwaarden

Mandy van den Boogaard - CAT 2021