Skip to main content

Doelen behalen

Kom in de flow

Reken af met belemmeringen en blinde vlekken

Lukt het maar niet je doelen te behalen? Werk je er hard aan maar gaat het erg moeizaam? Al je inspanningen leveren weinig tot niets op, frustrerend. Of heb jij het gevoel dat er meer in je zit, maar dat het er maar niet uit komt?

Met systemisch werk ga ik met jou op zoek naar de belemmeringen en/of blinde vlekken. Deze belemmeren je groei en het behalen van je doelen. Door de antwoorden te vinden die op waarheid berusten, kan de transformatie ingezet worden middels hypnotherapie. En zo kan de energie weer stromen, waardoor jij in de flow komt.

Dat gaat je meer geluk in je leven opleveren en alles gaat je ook makkelijker af. Dat wat je eerst energie kostte, gaat je nu energie opleveren. Je bent meer ontspannen en trekt positiviteit vanzelf naar je toe. Je creatieve vermogen komt tot uiting en je trekt letterlijk de ideale klant aan als een magneet. Ook kansen en contacten die je verder brengen in je leven, komen als vanzelf op je pad.

Wil ook jij je doelen behalen? Maak dan een afspraak met mij.

Neem contact op en behaal jouw doel

Ervaringen

Puur op gevoel afgaan

Via de website van Edwin Selij was ik op zoek naar een goede hypnotiseur. Daarbij stuitte ik op het profiel van Mandy, hetgeen mij meteen meer aansprak dan de rest. Na een korte prettige kennismaking via mail en telefoon had ik het gevoel dat zij mij wel eens verder zou kunnen helpen in een aantal stappen die ik wilde zetten in mijn leven en waar ik tegen belemmeringen in mezelf aan liep. Ik ben puur op mijn gevoel afgegaan en heb daar zeker geen spijt van gekregen. Ik had eerder hypnose bij iemand anders gevolgd, maar achteraf was ik daar niet zo tevreden over. Ergens was ik dus toch een beetje sceptisch en had niet te hoge verwachtingen. Mandy heeft uiteindelijk mijn verwachtingen overtroffen. Ze heeft een gedegen aanpak waarbij ze 3 sessies als pakket aanbiedt. Dit was precies genoeg. De eerste sessie besteedde ze uitgebreid tijd aan een nadere kennismaking, een vooruitblik op het proces en vroeg ze erg goed door op tegen welke belemmeringen ik nu eigenlijk aanliep. Elke sessie daarop volgend wist ze het “probleem” ook steeds scherper naar boven te krijgen. Hierbij was ook alle ruimte om continu het proces en de aanpak bij te stellen aan de hand van mijn behoefte. Na de tweede sessie had ik al een bijzondere ervaring waardoor ik het idee kreeg dat we op de goede weg zaten. Na de derde sessie voelde ik mij een stuk “lichter” en had ik het idee dat dit wel eens het begin zou kunnen zijn van het loslaten van de “belemmeringen” die ik in mijn verleden had opgeworpen voor mijzelf. Ik ben nu een aantal weken verder na mijn laatste sessie en merk zichtbare veranderingen. Niet in grote stappen, maar wel in kleine bijzondere stapjes die elkaar opvolgen. Waarbij ik er van overtuigd ben dat deze kleine positieve stapjes straks tot een groot eindresultaat zullen leiden. Fijn ook dat Mandy ruimte biedt om in de toekomst nog een keer een onderhoudsbeurt te plannen als je daar behoefte aan hebt. Tot slot heb ik Mandy ervaren als een integere en warme persoonlijkheid waar je je snel bij op je gemak voelt. Al met al ben ik erg blij dat ik haar heb ingeschakeld. Ik kan het een ieder die tegen belemmeringen aanloopt in zijn of haar leven die je zelf niet uit de weg geruimd krijgt, aanraden om bij Mandy een aantal hypnoses te volgen.

Elmar Wouda

Een boost gekregen

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad bij Mändy. Bij mijn eerste bezoek kwam zij mij tegemoet lopen om zodoende direct de juiste weg te lopen. Bij binnenkomst in haar huis voelde het warm en knus aan. In haar ingerichte ruimte hangt een fijne energie. Dit maakte dat het voor mij gemakkelijk om open het gesprek in te gaan. Het voelde vrijwel direct alsof ik met mijn beste vriend een gesprek voerde. Zonder oordeel, luisterend en voortbordurend op wat ik haar vertelde over mijzelf. Eenmaal onder hypnose gaf ze mij inzichten die mij een boost hebben gegeven in mijn dagelijks functioneren, een kapstok waar ik bewust naar terug kan gaan, om gebeurtenissen of gedachten te spiegelen. Dit biedt mij veel rust in mijn hoofd en helpt mij om dingen te doen doe het best bij mij passen. Het heeft mij aangemoedigd om opleidingen te gaan volgen en ook af te ronden en daarmee te groeien naar een carrièreswitch. Na de tweede sessie was ik eigenlijk ”uitbehandeld”. Toch vond ik het fijn om mijn derde sessie bij Mändy te volgen. In deze laatste sessie voelde het weer als een gesprek met mijn beste vriend. Hierin heeft zij veel van haar wijsheid met mij gedeeld en meer handvatten meegegeven voor de toekomst. De belangrijkste waarden die het mij heeft gebracht is toch wel, aandachtig leven, controle, bewustzijn, gezondheid en zelfvertrouwen.

Ik ben heel blij dat ik Mändy als therapeut heb gekozen. Dank Mändy.

Dave Zijderhand

Ik kijk anders naar mezelf

Een hele fijne ervaring, heb veel gehad aan de hypnose sessies bij Mandy. Op een hele ontspannen en professionele manier worden er overtuigingen die zich onbewust hebben vastgezet in je denken en lichaam omgebogen. Deze overtuigingen zijn vaak allemaal ontstaan in je kindstijd, Mandy helpt je weer terug te komen bij jezelf, te ontdoen van allerlei overtuigingen, afweersystemen die je uit je licht hebben gehaald. Nu na 3 sessies kijk ik anders naar mezelf, mijn leven en mijn opvoeding. Ik mag oude pijnen loslaten en zien dat ik die zelf heb gecreëerd vanuit mijn valse gedachten. Ik ben goed, altijd geweest, ik ben licht en het enige wat ik nu nog hoef te doen, is dit licht te laten schijnen voor mezelf en de wereld om mij heen. Je kunt dit lezen en mentaal begrijpen maar door de hypnose dringt het veel dieper tot je door en kun je het echt transformeren. Hetgeen er was, is niet meer. Hartelijk dank Mandy, je bent een hele fijne therapeut met veel kennis en je gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel om zo mijn reis te begeleiden in mijn onderbewuste. Mijn toekomst zie ik na 45 jaar weer zonnig tegemoet.Wens je alle liefde toe.

Sandra

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Louwerenberg 15
5434 ND Vianen NB

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

Mandy van den Boogaard
Mandy van den Boogaard - CAT 2023