Skip to main content

Mändy van den Boogaard

Transformerende hypnotherapie & spirituele coach

Geïnspireerd door mijn eigen reis en ervaring

Ik ben Mändy van den Boogaard. Spiritueel coach en ervaren hypnotherapeut. Mijn eigen leven en ervaring hebben me gebracht waar ik nu ben. Na een reis waarin ik zocht naar waarheid, geluk en wie ik echt ben, sta ik nu volop in mijn kracht. Daardoor geïnspireerd help ik nu anderen om diezelfde reis te maken en ze te begeleiden naar de essentie.

Het grootste gedeelte van mijn leven had ik geen idee wie ik was. Ik stond altijd ten dienste van anderen door te pleasen. Wat ik wilde, dat deed er niet toe. Sterker nog, wat ik zelf wilde wist ik niet eens.  Als een kameleon paste ik me aan alles en iedereen aan. Vaak werd ik daardoor overweldigd door allerlei gevoelens. Maar die stopte ik weg en ik bleef vrolijk doorgaan met aanpassen en pleasen. Ik betrok daarbij alles op mezelf en mijn eigenschap zelfreflectie werd mijn valkuil. Want als er iemand onredelijk was, dan lag dat vast aan mij. Dat maakte dat ik allerlei trainingen en cursussen ging volgen om de ander zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als die ander maar gelukkig is. En zelf ging ik me steeds ongelukkiger voelen. Alles wat ik deed moest ook nog eens perfect zijn. Want wat zou een ander ervan denken als het niet goed genoeg zou zijn?

Normaal gesproken kom je op deze manier in een burn-out terecht. Je lichaam gaat vanzelf signalen geven dat er iets niet goed gaat. Maar ik had mezelf geleerd goed voor mijn lichaam te zorgen. Niet omdat ik mezelf daar belangrijk genoeg voor vond, maar omdat ik anders niet goed voor die ander zou kunnen zorgen. Dat betekende voldoende rust, goede voeding en regelmaat. Vervolgens leerde ik dat ik eerst zelf gelukkig moest zijn voordat ik anderen gelukkig kon maken. Toen ik ‘geluk en plezier’ als mijn kompas ging inzetten, verloor ik bijna mijn gehele sociale netwerk! Ik snapte niet wat er gebeurde. Ik had het immers altijd goed voor gehad met de ander. Deze verwarring was de aanleiding om op zoek te gaan. Ik wilde echt weten hoe het leven in elkaar steekt. Weten wie ik ben en vooral ook weten wie ik niet ben.

Maar eerst moest ik financieel voor mezelf zorgen. Ik zette mijn eigen bedrijf op en had binnen twee jaar tijd twee ondernemingen. Omdat ik dit in het verleden voor anderen had gedaan wist ik immers goed hoe dat moest. Maar nu was het voor mijzelf. En toch bracht het me geen plezier en geluk. Dus ik ging verder en dieper op zoek naar de waarheid. Talloze methodieken heb ik me gedurende dat proces eigen gemaakt. Zo volgde ik de opleiding bij Hypnose Instituut Nederland en moest daarbij als eerste mijn eigen rommel opruimen. Dat was een vereiste van het Hypnose Instituut, nodig om het maximale eruit te kunnen halen. En zo kwam ik bij de waarheid. Ik kwam uit bij mijn eigen spiritualiteit. De essentie van wie ik ben!

En weet je wat het mooie ervan is? Zodra je gaat leven vanuit je essentie, levert het je meer geluk in je leven op. En alles gaat je makkelijker af. Dat wat je eerst energie kostte, levert je nu energie op. Je komt meer in de flow, bent meer ontspannen en trekt positiviteit naar je toe. Je creatieve vermogen komt tot uiting en je trekt letterlijk de ideale klant aan als een magneet. En kansen en contacten die je verder brengen in het leven, komen als vanzelf op je pad.

Geïnspireerd door mijn eigen reis en ervaring, wil ik anderen helpen om te kiezen voor zichzelf en ze te begeleiden tot hun essentie.

Jij bent immers degene die op zoek kan gaan naar je bron en de transformatie kan maken. Ik ben enkel facilitator van het proces en help je door de juiste vraagstelling om te zoeken op de juiste plek.

Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode/

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Louwerenberg 15
5434 ND Vianen NB

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

Mandy van den Boogaard
Mandy van den Boogaard - CAT 2023