Ervaringen

Succesverhalen

Veel zelfverzekerder geworden

Ik vond het best spannend om hypnose te ondergaan, maar wist ook dat ik niet meer terug wilde naar medicatie gebruik. Ik heb fibromyalgie waarbij angsten opkomen van steeds meer inleveren, zoals lopen en dagelijkse uitstapjes. De pijn en angsten waren soms zo hevig dat ik in paniek raakte. Het ging mijn leven beperken, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb vanalles geprobeerd maar niets hielp voor langere termijn. Ik hoorde van hypnose en wilde dit meteen proberen toen ik weer in een piek zat, en de keuze had tussen medicatie innemen of hypnotherapie. Ik heb nu twee sessies gehad. De hypnose sessies maakte mij heerlijk ontspannen en ik vond het heel fijn deze te ondergaan.

Aan het einde van de sessies kon ik direct voelen dat de pijn sterk was afgenomen en het gevoel van de hele wereld aankunnen was in mij aanwezig. Het is echt bizar wat er allemaal is veranderd sindsdien. Geen medicatie gebruik, ik zit beter in mijn vel en heb minder spierpijn. Ik ben sinds 40 jaar weer met de auto naar Den Bosch gereden, op visite naar mijn dochter die daar woont. Dit had ik niet voor mogelijk gehouden, dat ik dit nog ooit zou durven en doen, en dan ook nog alleen. Mijn zelfvertrouwen is veel beter geworden en ik merk dat ik veel zelfverzekerder ben in situaties en mijn dagelijks handelen. Ik ben veel rustiger geworden, zie dat ik alles aankan en kan makkelijker alles van mij af zetten. Ik maak bewustere keuzes die mij helpen. Het mooie is dat ik de positieve veranderingen ook terug gekoppeld krijg van mijn omgeving. En dat ze versteld staan van wat ik nu allemaal doe en aankan.

De waarden die de sessies mij hebben gebracht nu na langere tijd is wel dat ik de controle over mijzelf weer heb, mijn gezondheid verbeterd is, ik heb meer humor, ik leef aandachtiger, ben respectvoller, luister beter en het heeft goed gedaan aan mijn vriendschappen. Mijn moed is sterker geworden alsook mijn onafhankelijkheid, ik heb meer zelfdiscipline en ben eerlijker naar mezelf en de ander. Het is een leven lang leren en elke dag brengt mij wel iets nieuws. Laat maar komen!!!

Riet Toonen

Je komt bij de kern

Ik ben bij Mändy terecht gekomen door te googelen op internet, toen kwam ik bij een organisatie terecht die hulp biedt aan vrouwen. Ik kwam uit een huwelijk van 33 jaar met een man met Asperger. Ik was erg verdrietig en boos en wilde  graag een andere vorm van therapie dan alleen maar praten. Mändy ontvangt je fijn, is rustig en echt betrokken. Ze stelt je op je gemak. Na een korte kennismaking zijn we begonnen met hypnose. Voor mij was dat goed, omdat je met hypnose niets weg kunt beredeneren maar bij de kern komt. Vaak oud zeer, waarna je ook patronen ontwikkelt die voor mij niet goed waren.

De hypnotherapie heeft mij inzicht gegeven, niet met mijn hoofd maar echt in het voelen. Deze inzichten heb ik meegenomen in mijn pad verder op weg. Ik kan veel beter weer kijken naar het kind in mezelf dat er weer mag zijn. Denk met goede herinneringen terug aan de sessies. Mändy begeleid liefdevol en helpt je minder eenzaam te zijn als de problematiek soms te veel is om te dragen. Het is een hele fijne vorm van therapie. Je komt bij de kern door uit de woorden te blijven, en door alleen weer goed te voelen om zo weer voor jezelf te gaan staan. Ik kan beter zien wat bij mij hoort en wat hoort bij de ander. De liefde zien voor mezelf en wat heb ik nodig, los van oude patronen.

Veel dank Mändy

Wilma

Problemen oplossen

Ik was op zoek gegaan naar een oplossing die bij mij paste. Om van mijn eigen overtuiging dat ik “het niet kan” af te komen. Deze overtuiging zat mij erg in de weg. Niet alleen in mijn privé situatie, maar deze had ook invloed op mijn werk. Ik wilde graag deze overtuiging oplossen. Ik kwam bij Mändy terecht. Zij raadde me tijdens de begeleiding door goede gesprekken aan om Hypnotherapie te ondergaan. Ik had in eerste instantie het idee dat tijdens de Hypnose ik alle controle zou verliezen en situaties naar boven zouden komen die ik niet wil. Ondanks deze gedachten was ik benieuwd naar het resultaat. Ik werd door Mändy heel fijn daarheen begeleidt het was een fase tussen waken en slapen in. In deze toestand kwamen er beelden uit het onbewuste naar voren waarmee we hebben gewerkt aan de oplossing van het probleem waar ik mee worstelde. Ik heb met deze behandeling bereikte wat ik wilde en wat ik nodig had. Het resultaat is duidelijk zichtbaar in mijn dagelijks functioneren. Ik ben blij dat ik de moed had om een hypnose behandeling te ondergaan en zo mijn probleem heb opgelost.

Wida Hedayat

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

KvK: 66437741
CAT: CL2616-01-01-20

Algemene voorwaarden

Mandy van den Boogaard - CAT 2021