Skip to main content

Ervaringen

Succesverhalen

Veel zelfverzekerder

Ik vond het best spannend om hypnose te ondergaan, maar wist ook dat ik niet meer terug wilde naar medicatie gebruik. Ik heb fibromyalgie waarbij angsten opkomen van steeds meer inleveren, zoals lopen en dagelijkse uitstapjes. De pijn en angsten waren soms zo hevig dat ik in paniek raakte. Het ging mijn leven beperken, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb vanalles geprobeerd maar niets hielp voor langere termijn. Ik hoorde van hypnose en wilde dit meteen proberen toen ik weer in een piek zat, en de keuze had tussen medicatie innemen of hypnotherapie. Ik heb nu twee sessies gehad. De hypnose sessies maakte mij heerlijk ontspannen en ik vond het heel fijn deze te ondergaan.

Aan het einde van de sessies kon ik direct voelen dat de pijn sterk was afgenomen en het gevoel van de hele wereld aankunnen was in mij aanwezig. Het is echt bizar wat er allemaal is veranderd sindsdien. Geen medicatie gebruik, ik zit beter in mijn vel en heb minder spierpijn. Ik ben sinds 40 jaar weer met de auto naar Den Bosch gereden, op visite naar mijn dochter die daar woont. Dit had ik niet voor mogelijk gehouden, dat ik dit nog ooit zou durven en doen, en dan ook nog alleen. Mijn zelfvertrouwen is veel beter geworden en ik merk dat ik veel zelfverzekerder ben in situaties en mijn dagelijks handelen. Ik ben veel rustiger geworden, zie dat ik alles aankan en kan makkelijker alles van mij af zetten. Ik maak bewustere keuzes die mij helpen. Het mooie is dat ik de positieve veranderingen ook terug gekoppeld krijg van mijn omgeving. En dat ze versteld staan van wat ik nu allemaal doe en aankan.

De waarden die de sessies mij hebben gebracht nu na langere tijd is wel dat ik de controle over mijzelf weer heb, mijn gezondheid verbeterd is, ik heb meer humor, ik leef aandachtiger, ben respectvoller, luister beter en het heeft goed gedaan aan mijn vriendschappen. Mijn moed is sterker geworden alsook mijn onafhankelijkheid, ik heb meer zelfdiscipline en ben eerlijker naar mezelf en de ander. Het is een leven lang leren en elke dag brengt mij wel iets nieuws. Laat maar komen!!!

Riet Toonen

Geen hondenallergie meer

Ik ben bij Mandy gekomen omdat ik last had van een honden allergie. Dit had ik ook met katten, alleen die had ik niet zelf, en kon dat wel vermeiden. Echter met de hond van mijn vriend ging dat wat moeilijker. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Direct na de 2 de sessie ben ik samen met Mandy gaan testen live bij een hond in de buurt, en tot mijn verbazing gebeurde er niets. Ik heb de hond kunnen aaien zonder reactie. Ik kon dit bijna niet geloven en ben in de week daarna gaan testen bij mijn zus met 3 katten. En ook hier nergens last van. Ik ben door de sessies ook een hond of kat anders gaan zien. Niet als mijn allergie maar als een echte hand of kat. Hierdoor zag ik dat het dier graag verbinding wil en aandacht, waardoor ik nu een band met een dier kan opbouwen. Ik ben zo dankbaar hiervoor. Had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Als ik dit eerder had geweten had ik dit zeker eerder toegepast. Dank Dank Dank

Rosalie

Blokkades oplossen

Het gaat erg goed met mij. Ik ben heel blij hoe het nu gaat en met de energie die ik ervaar. Ik voel enorme verschillen van voor en na de hypnotische sessies en deze worden ook opgemerkt in mijn omgeving. Daarnaast slaap ik ook weer veel beter en heb ik nu nog maar heel af en toe een slechte nacht. ik ben erg dankbaar dat wij deze blokkades hebben kunnen oplossen en dat ik mijzelf dit heb gegund. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst wellicht nog eens een sessie nodig heb om op specifieke punten in te zoomen.

Jean Tijssen

Blokkades oplossen

Via de website van Edwin Selij was ik op zoek naar een goede hypnotiseur. Daarbij stuitte ik op het profiel van Mandy, hetgeen mij meteen meer aansprak dan de rest. Na een korte prettige kennismaking via mail en telefoon had ik het gevoel dat zij mij wel eens verder zou kunnen helpen in een aantal stappen die ik wilde zetten in mijn leven en waar ik tegen belemmeringen in mezelf aan liep. Ik ben puur op mijn gevoel afgegaan en heb daar zeker geen spijt van gekregen. Ik had eerder hypnose bij iemand anders gevolgd, maar achteraf was ik daar niet zo tevreden over. Ergens was ik dus toch een beetje sceptisch en had niet te hoge verwachtingen. Mandy heeft uiteindelijk mijn verwachtingen overtroffen. Ze heeft een gedegen aanpak waarbij ze 3 sessies als pakket aanbiedt. Dit was precies genoeg. De eerste sessie besteedde ze uitgebreid tijd aan een nadere kennismaking, een vooruitblik op het proces en vroeg ze erg goed door op tegen welke belemmeringen ik nu eigenlijk aanliep. Elke sessie daarop volgend wist ze het “probleem” ook steeds scherper naar boven te krijgen. Hierbij was ook alle ruimte om continu het proces en de aanpak bij te stellen aan de hand van mijn behoefte. Na de tweede sessie had ik al een bijzondere ervaring waardoor ik het idee kreeg dat we op de goede weg zaten. Na de derde sessie voelde ik mij een stuk “lichter” en had ik het idee dat dit wel eens het begin zou kunnen zijn van het loslaten van de “belemmeringen” die ik in mijn verleden had opgeworpen voor mijzelf. Ik ben nu een aantal weken verder na mijn laatste sessie en merk zichtbare veranderingen. Niet in grote stappen, maar wel in kleine bijzondere stapjes die elkaar opvolgen. Waarbij ik er van overtuigd ben dat deze kleine positieve stapjes straks tot een groot eindresultaat zullen leiden. Fijn ook dat Mandy ruimte biedt om in de toekomst nog een keer een onderhoudsbeurt te plannen als je daar behoefte aan hebt. Tot slot heb ik Mandy ervaren als een integere en warme persoonlijkheid waar je je snel bij op je gemak voelt. Al met al ben ik erg blij dat ik haar heb ingeschakeld. Ik kan het een ieder die tegen belemmeringen aanloopt in zijn of haar leven die je zelf niet uit de weg geruimd krijgt, aanraden om bij Mandy een aantal hypnoses te volgen.

Elmar Wouda

Resultaat duidelijk zichtbaar

Top, meer dan verwacht resultaat. Ik was op zoek gegaan naar een oplossing die bij mij paste. Om van mijn eigen overtuiging dat ik “het niet kan” af te komen. Deze overtuiging zat mij erg in de weg. Niet alleen in mijn privé situatie, maar deze had ook invloed op mijn werk en relaties. Ik wilde graag deze overtuiging oplossen. Ik kwam bij Mändy terecht. Ik had in eerste instantie het idee dat tijdens de Hypnose ik alle controle zou verliezen. Ondanks deze gedachten was ik benieuwd naar het resultaat. Ik werd door Mändy heel fijn begeleidt het was een fase tussen waken en slapen in. In deze toestand kwamen er beelden uit het onbewuste naar voren waarmee we hebben gewerkt aan de oplossing van het probleem waar ik mee worstelde. Ik heb met deze behandeling bereikte wat ik wilde en wat ik nodig had. Het resultaat is duidelijk zichtbaar in mijn dagelijks functioneren. Ik ben blij dat ik de moed had om een hypnose behandeling te ondergaan en zo mijn probleem heb opgelost.

Ellen

In eigen kracht staan

Ik besloot een hypnose sessie te ondergaan omdat oude patronen naar boven bleven komen, ondanks andersoortige hulp. Ik wilde graag afscheid nemen van hardnekkige patronen van onzekerheid. Ik heb mijn hypnose als bijzonder en helpend ervaren. Middels visualisatie, een opstelling en een regressie, heb ik verschillende emoties doorleefd en gevoeld wat er nodig was om steviger te staan en daardoor verder te kunnen richting de toekomst.

Ik voel me steviger staan, ik voel me krachtiger, ik spreek me beter uit, ik voel me zekerder over mezelf nu en richting de toekomst. Ik heb minder onrust over mijn pad naar de toekomst, ik zit nu goed waar ik zit qua werk en op liefdesgebied merk ik dat ik me wel soms alleen voel, maar niet meer eenzaam dus ook daar is het nu goed zoals het is. Ik weet dat deze veranderingen blijvend zijn, er is in de basis wat veranderd en ik heb echt een definitieve stap vooruit gezet. Ik sta in mijn kracht.

Kim Belgers

Je komt bij de kern

Ik ben bij Mändy terecht gekomen door te googelen op internet, toen kwam ik bij een organisatie terecht die hulp biedt aan vrouwen. Ik kwam uit een huwelijk van 33 jaar met een man met Asperger. Ik was erg verdrietig en boos en wilde  graag een andere vorm van therapie dan alleen maar praten. Mändy ontvangt je fijn, is rustig en echt betrokken. Ze stelt je op je gemak. Na een korte kennismaking zijn we begonnen met hypnose. Voor mij was dat goed, omdat je met hypnose niets weg kunt beredeneren maar bij de kern komt. Vaak oud zeer, waarna je ook patronen ontwikkelt die voor mij niet goed waren.

De hypnotherapie heeft mij inzicht gegeven, niet met mijn hoofd maar echt in het voelen. Deze inzichten heb ik meegenomen in mijn pad verder op weg. Ik kan veel beter weer kijken naar het kind in mezelf dat er weer mag zijn. Denk met goede herinneringen terug aan de sessies. Mändy begeleid liefdevol en helpt je minder eenzaam te zijn als de problematiek soms te veel is om te dragen. Het is een hele fijne vorm van therapie. Je komt bij de kern door uit de woorden te blijven, en door alleen weer goed te voelen om zo weer voor jezelf te gaan staan. Ik kan beter zien wat bij mij hoort en wat hoort bij de ander. De liefde zien voor mezelf en wat heb ik nodig, los van oude patronen.

Veel dank Mändy

Wilma

Problemen oplossen

Ik was op zoek gegaan naar een oplossing die bij mij paste. Om van mijn eigen overtuiging dat ik “het niet kan” af te komen. Deze overtuiging zat mij erg in de weg. Niet alleen in mijn privé situatie, maar deze had ook invloed op mijn werk. Ik wilde graag deze overtuiging oplossen. Ik kwam bij Mändy terecht. Zij raadde me tijdens de begeleiding door goede gesprekken aan om Hypnotherapie te ondergaan. Ik had in eerste instantie het idee dat tijdens de Hypnose ik alle controle zou verliezen en situaties naar boven zouden komen die ik niet wil. Ondanks deze gedachten was ik benieuwd naar het resultaat. Ik werd door Mändy heel fijn daarheen begeleidt het was een fase tussen waken en slapen in. In deze toestand kwamen er beelden uit het onbewuste naar voren waarmee we hebben gewerkt aan de oplossing van het probleem waar ik mee worstelde. Ik heb met deze behandeling bereikte wat ik wilde en wat ik nodig had. Het resultaat is duidelijk zichtbaar in mijn dagelijks functioneren. Ik ben blij dat ik de moed had om een hypnose behandeling te ondergaan en zo mijn probleem heb opgelost.

Wida Hedayat

Rustig blijven

Door mijn wespen allergie was ik panisch als er een wesp in mijn buurt kwam. Door de hypnotherapie ben ik van de paniek aanvallen af en kan gewoon rustig blijven als een wesp in mijn buurt komt. Echt heel fijn dat ik nu in de rust kan blijven. Testen na de sessie rade Mandy mij niet aan, wat ik begrijp. Ik ben tot op de dag van vandaag nog niet gestoken dus weet niet of mijn allergische reactie weg is als ik gestoken zou worden, maar de paniek is in ieder geval weg en daar ben ik heel blij mee. Ik ben dan ook heel dankbaar dat hypnotherapie op mijn pad is gekomen.

Miranda

Een boost gekregen

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad bij Mändy. Bij mijn eerste bezoek kwam zij mij tegemoet lopen om zodoende direct de juiste weg te lopen. Bij binnenkomst in haar huis voelde het warm en knus aan. In haar ingerichte ruimte hangt een fijne energie. Dit maakte dat het voor mij gemakkelijk om open het gesprek in te gaan. Het voelde vrijwel direct alsof ik met mijn beste vriend een gesprek voerde. Zonder oordeel, luisterend en voortbordurend op wat ik haar vertelde over mijzelf. Eenmaal onder hypnose gaf ze mij inzichten die mij een boost hebben gegeven in mijn dagelijks functioneren, een kapstok waar ik bewust naar terug kan gaan, om gebeurtenissen of gedachten te spiegelen. Dit biedt mij veel rust in mijn hoofd en helpt mij om dingen te doen doe het best bij mij passen. Het heeft mij aangemoedigd om opleidingen te gaan volgen en ook af te ronden en daarmee te groeien naar een carrièreswitch. Na de tweede sessie was ik eigenlijk ”uitbehandeld”. Toch vond ik het fijn om mijn derde sessie bij Mändy te volgen. In deze laatste sessie voelde het weer als een gesprek met mijn beste vriend. Hierin heeft zij veel van haar wijsheid met mij gedeeld en meer handvatten meegegeven voor de toekomst. De belangrijkste waarden die het mij heeft gebracht is toch wel, aandachtig leven, controle, bewustzijn, gezondheid en zelfvertrouwen.

Ik ben heel blij dat ik Mändy als therapeut heb gekozen. Dank Mändy.

Dave Zijderhand

Een goede klik

Mijn eerste keer hypnotherapie. Vanwege de aard van de therapie vond ik het nog belangrijker een goede klik te hebben met de therapeut en die was er zeker tijdens de telefonische kennismaking. Mändy schiep door wie zij is als professional en als persoon een goed klimaat voor de hypnotherapie en liet mij rustig kennismaken met het onder hypnose gaan. En wat was dat bijzonder: zo ontspannen was ik en tegelijk super alert, en de beelden kwamen als vanzelf. Ik dacht dat een overtuiging mij vasthield op een aantal levensgebieden maar het bleek een gemis aan verbinding te zijn. Nadat deze verbinding onder hypnose hersteld was ging er van alles ten positieve bewegen in mijn leven. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik had 3 sessies. 2 waren hypnotherapie sessies en 1 was een opstelling, ook heel bijzonder. Tussen de sessies door biedt Mändy de mogelijkheid om te bellen. Hier heb ik een aantal keren gebruik van gemaakt en heb deze telefoontjes als heel fijn ervaren.

Willemien

Rust om te zijn

Omdat ik veel onrust ervaarde over mijn woon- en werksituatie, heb ik besloten om een hypnose sessie te ondergaan. Ik ervaarde de hypnose sessies als heel ontspannen, warm, vrij gevoel in volledige overgave/werkelijkheid in het moment. Alsof ik voor het eerst kon voelen en zien wie ik echt ben en wat ik wil. De sessies hebben mij meer rust gebracht. Ze geven mij inzichten die ik niet alleen kon beredeneren en herinneren, maar vooral doorvoelen. En het werkt nog steeds door. Ik kan daar altijd bij waneer ik daar behoefte aan heb. Het heeft mij meer rust, zelfvertrouwen, tevredenheid, stabiliteit, positiviteit, minder willen presteren / plannen gebracht. Oftewel meer bereiken door minder te doen, maar juist meer de dingen te laten zijn zoals ze zijn en alles te laten ontvouwen. Ik treed met een positiever zelfbeeld de mensen om mij heen tegemoet, en doe en laat meer vanuit Liefde. Ik ervaar minder angst, irritatie en negativiteit, en kan beter omgaan met mijn hooggevoeligheid. Ik heb een stabielere financiële basis, terwijl er niet eens veel veranderd is, maar het gevoel, vertrouwen dat alles goedkomt is vergroot. Ik weet dat dit absoluut blijvend is, vooral omdat ik het gevoel en de beelden (van in trance zijn) op kan roepen en herbeleven. Kort samen gevat heeft het mij de waarde gebracht van Liefde, zelfvertrouwen, compassie, tevredenheid en financiële stabiliteit.

Nova van Hemert

Ik sta veel beter op

De zelfhypnose lukte niet echt goed maar ik had wel het gevoel en het idee dat dit mij zou kunnen helpen om van hardnekkige patronen af te komen. Ik had verwacht dat ik na de 1e sessie meteen de volgende dag blij zou opstaan wat ik ruim 2 jaar al niet meer deed omdat ik depressief deed…. Helaas ging het niet zo snel. Na 2 maanden echter sta ik nu al meerdere weken zomaar blij en opgewekt op zodra ik wakker ben geworden. Ik ervaar dit als een wonder. Ik sta veel beter op dan in jaren het geval was, ik ben veel actiever dan ik in jaren geweest ben zowel met fietsen als met dansen als met daten. Verder merk ik dat ik veel positiever gestemd ben en minder bang voor allerlei dingen die zouden kunnen gaan gebeuren. Ook heb ik veel meer energie dat merk ik met name met dansen ik kan makkelijk 3 uur (met korte pauzes) dansen zowel biodanza als tango dansen. Ik heb het gevoel dat deze veranderingen blijvend zijn, omdat ik merk dat er diep binnen in mij er andere overtuiging zitten dan eerst. Mijn stemming zoveel positiever is, komen er veel mensen op mij af die ik met plezier op de een of andere manier help meestal met een goed luisterend oor met begrip en soms een kleine tip. Ik geniet ook meer van al deze dingen. De waarde die de sessies hebben gebracht is meer bewustzijn, Dankbaarheid, enthousiasme, geluk, moed en zelfvertrouwen. Deze zijn duidelijk toegenomen (na 4 sessies)

Tom de koningh

Tot de kern komen

Ik ben schilder van beroep dus kan verf lucht niet voorkomen. Ik had sinds een jaar zoveel last hiervan dat ik veel thuis ben komen te zitten en nog maar enkele klussen aannam. Door dat het mij zo belemmerde in mijn dagelijks werk ben ik naar oplossingen gaan zoeken. Had al veel geprobeerd maar niets hielp voor langere tijd. Ik had al eens van hypnose gehoord maar was daar wat sceptisch over. Toch de stap genomen omdat ik er echt vanaf wilde. In de sessies werd al snel duidelijk waar mijn afweer is ontstaan. Ik heb geleerd dat ik het niet heb maar doe. Wat mij eerst de wenkbrauwen deed fronsen. Maar later kwam er een gebeurtenis naar boven die alles duidelijk maakte waarom ik de allergie voor de verflucht deed. Door dit patroon te veranderen in de hypnose hoefde ik deze allergie niet meer te doen. Het klinkt eenvoudig maar we moesten wel bij de kern zien te komen voor deze verandering. Ik ben nu weer fulltime aan het werk en heb sinds de 2 de sessie geen allergische reactie meer gehad. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en kan het een ieder aanraden om er niet mee te blijven lopen, en in actie over te gaan.

Tom

Geweldig, tot de kern!

Na positieve verhalen te hebben gelezen over hypnotherapie ben ik gaan google en bij Mändy uitgekomen. Ik had al lange tijd last van paniekaanvallen en wilde voorkomen dat ik mijn angsten zou doorgeven aan mijn dochter. Vanaf het eerste moment heb ik de sessies als prettig ervaren. Mändy is deskundig, betrokken, stelt je op je gemak en weet een vertrouwde setting te creëren. We konden snel tot de kern komen. Heel fijn en effectief. De hypnotherapie heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht. Ik heb geen paniekaanvallen meer gehad of last van mijn angsten. Maar bovenal ben ik persoonlijk gegroeid en ervaar ik sindsdien een positieve flow. Ik heb meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, focus, weet wat ik wil bereiken en handel daar ook naar. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet.

Esmee Linders

Dankbaar

Het gaat erg goed met mij. Ik voel enorme verschillen van voor en na de hypnotische sessies en deze worden ook opgemerkt in mijn omgeving. Daarnaast slaap ik ook weer veel beter en heb ik nu nog maar heel af en toe een slechte nacht. ik ben erg dankbaar dat wij deze blokkades hebben kunnen oplossen en dat ik mijzelf dit heb gegund.

Jean

Ik kijk anders naar mezelf

Een hele fijne ervaring, heb veel gehad aan de hypnose sessies bij Mandy. Op een hele ontspannen en professionele manier worden er overtuigingen die zich onbewust hebben vastgezet in je denken en lichaam omgebogen. Deze overtuigingen zijn vaak allemaal ontstaan in je kindstijd, Mandy helpt je weer terug te komen bij jezelf, te ontdoen van allerlei overtuigingen, afweersystemen die je uit je licht hebben gehaald. Nu na 3 sessies kijk ik anders naar mezelf, mijn leven en mijn opvoeding. Ik mag oude pijnen loslaten en zien dat ik die zelf heb gecreëerd vanuit mijn valse gedachten. Ik ben goed, altijd geweest, ik ben licht en het enige wat ik nu nog hoef te doen, is dit licht te laten schijnen voor mezelf en de wereld om mij heen. Je kunt dit lezen en mentaal begrijpen maar door de hypnose dringt het veel dieper tot je door en kun je het echt transformeren. Hetgeen er was, is niet meer. Hartelijk dank Mandy, je bent een hele fijne therapeut met veel kennis en je gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel om zo mijn reis te begeleiden in mijn onderbewuste. Mijn toekomst zie ik na 45 jaar weer zonnig tegemoet.Wens je alle liefde toe.

Sandra

Wat is mijn zielsmissie?

Op het moment dat ik Mändy benaderde, zat ik ‘vast’. Ik wilde vooruit, ik moest iets in mijn leven veranderen, maar ik wist niet hoe. In eerste instantie zocht ik naar een manier met meer balans in mijn huidige leven. Maar na een bepaalde tijd, kwam ik erachter dat ik wilde onderzoeken wat mijn taak hier op aarde is, waarom loop ik hier rond en wat wil ik achterlaten. Kortom wat is mijn zielsmissie. Alle drie de sessies heb ik als prettig ervaren al was de eerste beste wel intens. Het voelde als een veilige plek en na de sessie zal je de tijd moeten geven om het te laten landen. Tenminste zo voelde het voor mij. Inmiddels heb ik de veranderingen doorgevoerd in mijn leven doordat ik door de sessies naar mijn hart en onderbuik ben gaan luisteren en hierdoor makkelijker moeilijke beslissingen kan nemen. Ja dat was best wel een drempel om naar mijn hart en buik te luisteren, maar toen ik daar eenmaal overheen was, voelde het heerlijk. Ik heb mijn baan opgezegd, huis verkocht. Mijn familie vond dit erg lastig, maar ik kan door de sessies goed afstand nemen van hun emoties en mijn overwegingen daardoor helder uitleggen, waar ik sta en voor sta. Hierdoor leef ik nu mijn missie.

Dit is een blijvende verandering, vanuit je kern wordt er gewerkt. Wat niet wil zeggen dat je misschien even wat ‘afglijdt’ maar dan kan je jezelf weer herpakken.

Cindy

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Louwerenberg 15
5434 ND Vianen NB

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

Mandy van den Boogaard
Mandy van den Boogaard - CAT 2023