Skip to main content

Leven zonder allergieën

Wie wil dat nou niet?

Reken af met allergieën

Allergieën zijn lastig en kunnen je flink belemmeren. Als je last hebt van een allergie moet je met veel dingen rekening houden. Vooral als het een voedselallergie betreft. Maar ook hooikoorts of een allergie voor dieren heeft vaak negatieve gevolgen op je dagelijkse leven. Een allergie kan je leven soms flink verpesten. Hoe zou het zijn als je die klachten niet meer zou hebben? Stel je eens voor dat je er helemaal verlost van zou zijn.

Dat zou een enorme bevrijding zijn! Gelukkig bestaat die oplossing voor je allergie.

Een allergie is een reactie van je immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen. Die stoffen hoeven niet schadelijk te zijn, maar je lichaam reageert daar toch negatief op. De allergische reactie is dus een gedrag van je lichaam. Je lichaam reageert op iets wat van buitenaf komt. Met hypnotherapie maken we contact met je onbewuste en onderzoeken we dit gedrag. Daarna veranderen we dit gedrag en maken we een nieuw begin. Zo zorgen we ervoor dat je een leven zonder allergie tegemoet kunt zien. En je met behulp van hypnotherapie weer vrij kunt leven!

Ben jij klaar voor een leven zonder allergie?

Neem contact op en reken af met allergieën

Ervaringen

Geen hondenallergie meer

Ik ben bij Mandy gekomen omdat ik last had van een honden allergie. Dit had ik ook met katten, alleen die had ik niet zelf, en kon dat wel vermeiden. Echter met de hond van mijn vriend ging dat wat moeilijker. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Direct na de 2 de sessie ben ik samen met Mandy gaan testen live bij een hond in de buurt, en tot mijn verbazing gebeurde er niets. Ik heb de hond kunnen aaien zonder reactie. Ik kon dit bijna niet geloven en ben in de week daarna gaan testen bij mijn zus met 3 katten. En ook hier nergens last van. Ik ben door de sessies ook een hond of kat anders gaan zien. Niet als mijn allergie maar als een echte hand of kat. Hierdoor zag ik dat het dier graag verbinding wil en aandacht, waardoor ik nu een band met een dier kan opbouwen. Ik ben zo dankbaar hiervoor. Had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Als ik dit eerder had geweten had ik dit zeker eerder toegepast. Dank Dank Dank

Rosalie

Rustig blijven

Door mijn wespen allergie was ik panisch als er een wesp in mijn buurt kwam. Door de hypnotherapie ben ik van de paniek aanvallen af en kan gewoon rustig blijven als een wesp in mijn buurt komt. Echt heel fijn dat ik nu in de rust kan blijven. Testen na de sessie rade Mandy mij niet aan, wat ik begrijp. Ik ben tot op de dag van vandaag nog niet gestoken dus weet niet of mijn allergische reactie weg is als ik gestoken zou worden, maar de paniek is in ieder geval weg en daar ben ik heel blij mee. Ik ben dan ook heel dankbaar dat hypnotherapie op mijn pad is gekomen.

Miranda

Tot de kern komen

Ik ben schilder van beroep dus kan verf lucht niet voorkomen. Ik had sinds een jaar zoveel last hiervan dat ik veel thuis ben komen te zitten en nog maar enkele klussen aannam. Door dat het mij zo belemmerde in mijn dagelijks werk ben ik naar oplossingen gaan zoeken. Had al veel geprobeerd maar niets hielp voor langere tijd. Ik had al eens van hypnose gehoord maar was daar wat sceptisch over. Toch de stap genomen omdat ik er echt vanaf wilde. In de sessies werd al snel duidelijk waar mijn afweer is ontstaan. Ik heb geleerd dat ik het niet heb maar doe. Wat mij eerst de wenkbrauwen deed fronsen. Maar later kwam er een gebeurtenis naar boven die alles duidelijk maakte waarom ik de allergie voor de verflucht deed. Door dit patroon te veranderen in de hypnose hoefde ik deze allergie niet meer te doen. Het klinkt eenvoudig maar we moesten wel bij de kern zien te komen voor deze verandering. Ik ben nu weer fulltime aan het werk en heb sinds de 2 de sessie geen allergische reactie meer gehad. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en kan het een ieder aanraden om er niet mee te blijven lopen, en in actie over te gaan.

Tom

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Louwerenberg 15
5434 ND Vianen NB

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

Mandy van den Boogaard
Mandy van den Boogaard - CAT 2023