Skip to main content

Hypnotherapie

Waar kan hypnose bij helpen?

Maak contact met het onderbewustzijn

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor sportprestatieverbetering. De cliënt wordt door de hypnotherapeut door middel van voornamelijk verbale communicatie in een lichte trance gebracht maar behoudt de controle over zichzelf. De patiënt kan onder hypnose gemakkelijker contact maken met het onderbewustzijn dan in het dagelijks leven mogelijk is, omdat het rationele bewustzijn dat belemmert. Door contact met onbewuste gevoelens en ideeën krijgt de patiënt (meer) inzicht in de eigen behoeften en mogelijkheden. Met de verkregen informatie zou een proces van genezing in gang gezet kunnen worden.

Hoe gaat hypnotherapie in zijn werk?

Als je voor de eerste keer komt voor hypnotherapie dan volg je een traject van 3 sessies. Dit om het proces te kunnen volgen en te kunnen bewaken. Wat effectiever werkt en waar nazorg bij geboden word.

  • De eerste sessie nemen we eerst samen het intake formulier door wat jij van te voren hebt ingevuld en 3 dagen voor de sessie mij hebt toegestuurd. Naar aanleiding daarvan stel ik verdiepende vragen waardoor we bij een kernvraag of thema uitkomen. Met die kernvraag of dat thema gaan we de eerste hypnose sessie in en maken we contact met het onbewuste, waardoor jou onbewuste jou gaat helpen met jou probleem waar je inzicht in wilt of een oplossing voor zoekt.
  • Bij de tweede sessie weet jij al meer wat je kan verwachten van hypnose, hoe het in zijn werk gaat en ken je mij al een beetje. Er is vertrouwen en veiligheid opgebouwd waardoor we bij de tweede sessie direct de diepte in kunnen gaan en de transformatie in kunnen zetten waarvoor je bent gekomen.
  • Bij de derde sessie kijken we hoe het gaat. Of er nog iets extra’s nodig is of dat wat je wilde bereiken nog krachtiger mag worden neergezet. Zodat het een geheel afgerond proces is.

Duur: per sessie gemiddeld tussen de 1,5 – 2 uur

Neem contact op en krijg inzichten in de mogelijkheden

Contact

Mändy van den Boogaard
Infinity Care Mändy

Louwerenberg 15
5434 ND Vianen NB

Email: contact@mandyvandenboogaard.nl
Telefoon: 06 - 200 995 37

Mandy van den Boogaard
Mandy van den Boogaard - CAT 2023